Δελτίο Τύπου για το πασχαλινό Bazaar του Οικοτροφείου Ψ.Κ.Α. στην Αγία Παρασκευή της ΕΠΑΨΥ

Apr 06 2018

Το Οικοτροφείο Ψ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) σε συνεργασία με το Οικοτροφείο Παλλήνης και το Κέντρο Ημέρας Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν Πασχαλινό Bazaar, από την Μ. Δευτέρα 2/4 έως και την Μ. Τετάρτη 4/4.

Το Bazaar «φιλοξένησε» χειροποίητες δημιουργίες των ενοίκων (λαμπάδες, κοσμήματα, στεφανάκια, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες κ.α.), οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από το προσωπικό και τους εθελοντές των μονάδων. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους μας, καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με φορείς και απλούς πολίτες της ευρύτερης κοινότητας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το έργο μας και τον ευαίσθητο χώρο της ψυχικής υγείας που υπηρετούμε.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για την ευγενική παραχώρηση χώρου στην ομώνυμη πλατεία, καθώς και στο κατάστημα «Ωκύτυπον» που μας εξασφάλισε το απαιτούμενο έντυπο υλικό.