Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Εγκαίνια Κέντρου Ημέρας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής “Διάθεση”

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Κέντρου Ημέρας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής “Διάθεση”, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στην Θουκυδίδου και Γ. Σουρή 10, Καλαμαριά.

Το Κέντρο Ημέρας θα παρέχει υπηρεσίες σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες πάσχοντες από διαταραχές πρόσληψης τροφής καθώς και στις οικογένειές τους. Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινότητα, καθώς και οι δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δικτύωσης που προβλέπονται, αποτελούν αναγκαίες παρεμβάσεις για την έγκαιρη πρόσβαση στη θεραπεία των πασχόντων. Το Κέντρο Ημέρας θα λειτουργήσει, επίσης, ως φορέας εκπαίδευσης επαγγελματιών ψυχικής υγείας σε σχέση με το συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ η ερευνητική εργασία και η παραγωγή επιστημονικού έργου θα αποτελούν διαρκή μέριμνα.

Η δράση υλοποιείται από την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε «Με νέα ΔιάΘεση».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση των Κέντρων Ημέρας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το ενημερωτικό έντυπο εδώ.

Επικοινωνία με το Κέντρο Ημέρας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής “Διάθεση”:
Διεύθυνση: Θουκυδίδου και Γ. Σουρή 10, Καλαμαριά
Τηλέφωνο: 2314071600

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.