Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Ημερίδα παρουσίασης νέων Δομών Ψυχικής Υγείας Θεσσαλονίκης

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία στην Κοινότητα, στην Πόλη της Θεσσαλονίκης», στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων Δομών Ψυχικής Υγείας, η οποία πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 και ώρα 16:30 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Η Ημερίδα διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής «Διάθεση», της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση «ΠΝΟΕΣ SKG», του Κέντρου Ημέρας Οικογένειας-Connect Family και του Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων-ΙΑΣΙΣ At Work και απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα, τις υπηρεσίες και τους στόχους των νέων Δομών Ψυχικής Υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.

Το έργο υλοποιείται από τους φορείς Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ, ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, ΑΜΚΕ «Με νέα Διάθεση» και ΠΕΨΑΕΕ.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.