Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Σειρά εκδηλώσεων με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας στη Μύκονο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μυκόνου & η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ συμπράττουν και οργανώνουν σειρά εκδηλώσεων με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας, την ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας απέναντι σε σύγχρονα ψυχο-κοινωνικά ζητήματα.

Ομαδική Εικαστική Έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου με θέμα “ΨΥΧΗ και τέχνη” από 4-8 Νοεμβρίου 2023. Συμμετέχουν: Τζωρτζίνα Αρμακόλα, Ρούλα Βιδάλη, Μάνθος Γαΐτης, Πανωραία Γαλατά, Πανωραία Ελισάβετ Γαλατά, Παναγιώτης Γκιώκας, Εύα Γρυπάρη, Μερκούρης Δημόπουλος, Μόνικα Δέρπαπα, Richard James North, Αντώνης Κιούκας, Ειρήνη Μονογιού, Άγγελος Μαυραειδής, Θανάσης Μπαξόπουλος, Δημήτρης Προκοπίου, Ειρήνη Συριανού, Καίτη Φούσκη, Βιβή Χανιώτη, Μυρτιά Χέλνερ, Bogdan Kopec, Άντζελα Χειμωνά, Ιωάννα Χειμωνά, , κ.α.

Εγκαίνια το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19.00.
Παράλληλα την ημέρα των εγκαινίων στις 19.30 θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων και τέχνης της ΚΔΕΠΠΑΜ στον 1ο όροφο oμιλίες με θέμα την συνάντηση της τέχνης με την ψυχική υγεία με προσκεκλημένους ομιλητές, καλλιτέχνες , αλλά και μέλη του κλιμακίου της Κινητής Μονάδας της ΕΠΑΨΥ.

Ομιλητές:
• Αντιγόνη Αποστολοπούλου Διδάκτωρ του τμήματος ψυχολογίας του Παν/μιου Αθηνών
• Βάσια Γαρυφαλλή Ψυχίατρος PHD (c), Γνωσυμπεριφορική ψυχοθεραπευτρια
• Γεώργιος Β. Βάσσος, Κλινικός Ψυχαναλυτής MSc, Υπ. Ψυχαναλυτής ΕΨΕ, Ε/Υ Κινητής Μονάδας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ
• Μάκης Μωράκης, Καθηγητής Εικαστικών-ζωγράφος
Επίσης με αφορμή την ημέρα της ψυχικής υγείας που γιορτάζεται τον μήνα Οκτώβριο θα αναρτηθούν πανό στην Χώρα και στην Άνω Μέρα με τίτλο “Εκφράσου Ελεύθερα” όπου θα μπορούν οι πολίτες να γράφουν σύντομα την σκέψη και τα συναισθήματά τους.

Σας περιμένουμε!

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.