Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Ημερίδα με τίτλο: «Ακούγοντας, συνομιλώντας, συνυπάρχοντας: Η αισθητική της πολυφωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Tο “Δίκτυο Διαλογικών Πρακτικών και Ψυχικής Υγείας” σε συνεργασία το Πρόγραμμα «Αλυπίας Τέχνη – Εκπαίδευση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία»του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν Ημερίδα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 9:30 – 19:00,  με τίτλο: 

«Ακούγοντας, συνομιλώντας, συνυπάρχοντας: Η αισθητική της πολυφωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις»

Τα πεδία της θεραπείας, της εκπαίδευσης και της κοινότητας είναι παραδοσιακά διακριτοί χώροι, που σπάνια αναπτύσσουν διάλογο μεταξύ τους. Η πολυφωνία είναι μια ευρεία έννοια που αγγίζει όλους τους τομείς της προσωπικής και κοινωνικής ζωής και βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους παραπάνω χώρους. Σκοπός της ημερίδας είναι να συνδέσουμε αυτά τα 3 πεδία, να συνομιλήσουμε, να βρούμε συγκλίσεις και να διερευνήσουμε πώς νοηματοδοτείται και αξιοποιείται η πολυφωνία σε καθένα από αυτά τα πεδία και ποιες αρχές την καθοδηγούν.

Χώρος Ημερίδας: Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής,  Λεωφόρος Αλεξάνδρας 196, 115 21 Αθήνα, Μετρό: Αμπελόκηποι.

Συνδρομή: α) Επαγγελματίες: 20 ευρώ, β) Φοιτητές/ριες και εκπαιδευόμενοι/ες: 10 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες στέλνουν μήνυμα στο e-mail: dialogicalnetworkgr@gmail.com προκειμένου να λάβουν οδηγίες εγγραφής. Λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ: https://www.epapsy.gr/wp-content/uploads/2023/10/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΗΜΕΡΙΔΑΣ.pdf

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.