Την Κυριακή 29 Μαρτίου, 17:00–21:00, το 1ο ΓΕΛ Πεύκης φιλοξενεί το Hooping for Change, μια street δράση που συνδέει τον αθλητισμό με την ψυχική υγεία.
Η εκδήλωση προσφέρει στους νέους έναν χώρο για δημιουργική έκφραση, αθλητική δραστηριότητα και ενημέρωση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή σε όλες τις ηλικίες.
Στον χώρο θα υπάρχουν:
- Basket & παιχνίδια με την ομάδα Rebounders, από ελεύθερες βολές έως αγώνες 3v3.
- Εργαστήρι σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης «Ως Αιδώ» (17:00–19:00), όπου οι συμμετέχοντες παρακολουθούν περιεχόμενο με tablet στον δικό τους χρόνο.
- Workshop «Ισότητα φύλων» με τη Δρ Ζέφη Δημαδάμα, πρώην Γ.Γ. Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (18:00–19:00).
- Περίπτερα ενημέρωσης, σνακ, νερά και χυμοί, με την υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
- DJ set καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Η δράση υλοποιείται από το It’s Up to Youth (ΕΠΑΨΥ) σε συνεργασία με τους Rebounders, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου (IAMM) – ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ.
Πληροφορίες:
- Ημερομηνία: Κυριακή 29 Μαρτίου
- Ώρα: 17:00 – 21:00
- Τοποθεσία: 1ο ΓΕΛ Πεύκης, Λεωφ. Ειρήνης 34, Λυκόβρυση – Πεύκη
- Συμμετοχή: Δωρεάν, ανοιχτή για όλες τις ηλικίες
Hooping for Change – παίξε, μίλα, άλλαξε το παιχνίδι!