Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Χαλκίδα: Πόλη της συμπερίληψης, Πόλη του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2024 η Επιστημονική ημερίδα με θέμα, «Χαλκίδα: Πόλη της συμπερίληψης, Πόλη του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ», που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, την επιστημονική αιγίδα της Ε.Π.Α.Ψ.Υ και τη συμμετοχή του Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ Εύβοιας. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Αμφιθέατρο)με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού αποσκοπώντας στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση σε θέματα των ατόμων με αναπηρία.

Στην Ημερίδα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες των ειδικών επιστημόνων, Σπύρου Δενάζη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργου Γκάρτζιου, Προϊστάμενου του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Εύβοιας, Ανδρέα Καρυστινού, Ψυχολόγου του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Εύβοιας και Κωνσταντίνας Τρικαλίτη, Ψυχολόγου των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ΕΠΑΨΥ Ευβοίας.

Το καλωσόρισμα της ημερίδας πραγματοποίησε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Υγείας, ΑμεΑ και Εθελοντισμού Βασιλική Κόντου. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τις Βουλευτές Ν. Ευβοίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη και Κατερίνα Καζάνη, τον τέως Υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Αναστάσιο Βελισσαρίου, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για θέματα Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελο Χαϊνά και το στέλεχος της ΚΕΔΕ Γεράσιμο Φεσιάν.

Οι ομιλίες έκλεισαν με την ψυχολόγο Κωνσταντίνα Τρικαλίτη η οποία αναφέρθηκε στον αυτισμό και τα σημάδια του από τις πρώτες ακόμα εβδομάδες της γέννησης του παιδιού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.