Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Θεατρικό δρώμενο «Ένας καθρέπτης που γυρνάει είμαι εγώ»

Την Κυριακή 03/12/2023 έλαβε χώρα το θεατρικό δρώμενο «Ένας καθρέπτης που γυρνάει είμαι εγώ» στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Σωματείου Ινετοπολιτών Κασταμονιτών στα Πευκάκια.

Με μεγάλη επιτυχία οι ένοικοι του Ξενώνα «Αριάδνη» και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος μοιράστηκαν με το κοινό δυνατές εμπειρίες από…… σκηνής, αναδεικνύοντας το θάρρος την ψυχή τους και αγγίζοντας κάθε καρδιά στην αίθουσα.

Προηγήθηκε παρουσίαση του φορέα της ΕΠΑΨΥ και του Ξενώνα «Αριάδνη» καθώς και συζήτηση για την ένταξη σε στεγαστική δομή από την επιστημονικά υπεύθυνη του Ξενώνα Βάνα Φωή και την ψυχολόγο Κωνσταντίνα Θανάση.

Συγχαρητήρια αλλά και ένα θερμό ευχαριστώ στη θεατρική ομάδα των ενοίκων που μας ενέπνευσε με την απίστευτη δύναμη της ψυχής τους. Ευχαριστούμε και εσάς που γεμίσατε τον χώρο με ζεστασιά και υποστήριξη και κάνατε αυτή τη βραδιά πραγματικά ξεχωριστή.

Το συντονισμό και την επιμέλεια της παράστασης ανέλαβε η Μπαρούτα Μαρία Ειδ. Ψυχοθεραπεύτρια – Δραματοθεραπεύτρια, Ηθοποιός, εθελόντρια στον Ξενώνα Αριάδνη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.