Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Πρόσκληση σε Workshop Δημοσιογράφων για την Κατάθλιψη και την Αυτοκτονικότητα

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EAAD-Best ενάντια στην κατάθλιψη και την αυτοκτονική συμπεριφορά, που εφαρμόζεται πιλοτικά για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), διοργανώνει workshops που απευθύνονται σε δημοσιογράφους και εργαζόμενους στον τύπο. Στόχος είναι να δοθούν κατευθυντήριες οδηγίες για τα ΜΜΕ σε θέματα που αφορούν την κατάθλιψη και την αυτοκτονική συμπεριφορά, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας. 

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στις 18:00. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 2 ώρες και είναι δωρεάν.  

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο εκπαιδευτικό είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο link που ακολουθεί:  https://forms.office.com/r/2e0F26buck

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ) σε 4 δήμους των Β. Προαστείων (Μαρούσι, Ηράκλειο Αττικής, Λυκόβρυση-Πεύκη, Μεταμόρφωση) καθώς και στις Κυκλάδες, στα νησιά Πάρος και Αντίπαρος.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας καθώς και να παρακολουθήσετε το video ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη, όπου συμμετέχει ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.