Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

🏀 Στο Περιστέρι το φετινό Mental Hoops: Ένα τουρνουά μπάσκετ για τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας

Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά στο παρκέ για τη μεγάλη γιορτή στον χώρο της ψυχικής υγείας και του αθλητισμού! Το 6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας απέκτησε νέο όνομα και λογότυπο και εργαζόμαστε πυρετωδώς για να είναι πιο θεαματικό από ποτέ!!

📅 8 Ιουλίου 2023 ⏰ 15:00 – 20:00 📌 Κλειστό Γήπεδο Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”(Γιαννιτσών 81Α) ℹ️ Είσοδος ελεύθερη

Η μαζική παρουσία μας είναι απαραίτητη και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα για την εξάλειψη του στίγματος και των διακρίσεων στον τομέα της ψυχικής υγείας. Ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου όλοι θα αισθάνονται ότι τους ακούνε και τους εκτιμούν, ανεξάρτητα από την ψυχική τους υγεία. Κάθε μας καλάθι μας φέρνει πιο κοντά σε μια κοινωνία όπου η ψυχική υγεία θα είναι κατανοητή, αποδεκτή και υποστηριζόμενη. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Το “Mental Hoops” δεν είναι ένα συνηθισμένο τουρνουά μπάσκετ. Είναι μια αθλητική συνάντηση που ενώνει όλους όσοι αντιμετωπίζουν καθημερινά με γενναιότητα τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας. Πάνω από 200 ωφελούμενοι υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης θα συμμετάσχουν σε αγώνες 3Χ3. Οι αθλητές μας έχουν υποστεί πολλαπλές νοσηλείες, υποτροπές, απόρριψη και αποκλεισμό, στιγματισμό, παραβιάσεις δικαιωμάτων, προσβολή της προσωπικότητάς τους. Βρήκαν ανακούφιση και προοπτική στην ολιστική φροντίδα της κοινοτικής ψυχιατρικής, πάλεψαν να σταθούν όρθιοι, παίζουν μπάσκετ και έχουν ήδη κερδίσει.

Ας γεμίσουμε τις κερκίδες και ας χειροκροτήσουμε αυτούς τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ αθλητές καθώς επιδεικνύουν την αποφασιστικότητα, τις ικανότητες και το ακλόνητο πνεύμα τους. Το χειροκρότημα και η υποστήριξή μας θα τους υπενθυμίσει πως δεν είναι μόνοι στο ταξίδι τους.

Ενημέρωση αναφορικά με την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της εκδήλωσης: λόγω απρόβλεπτων τεχνικών δυσκολιών, αναγκαστήκαμε για φέτος να προβούμε σε αλλαγή του χώρου διεξαγωγής. Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η απόφαση ελήφθη προς το συμφέρον της διοργάνωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.