Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Εορτασμός 20 χρόνων λειτουργίας Οικοτροφείου Λιβαδειάς!

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Cyber’s Café ο εορτασμός για τα 20 χρόνια λειτουργίας του οικοτροφείου ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς.

Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική βραδιά για όλους μας, με πλήθος κόσμου να αγκαλιάζει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας αλλά κα να μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ευχαριστούμε την Βουλευτή Βοιωτίας κ. Γιώτα Πούλου, τον Δήμαρχο Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, κ. Ιωάννη Σταθά, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας, κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, την υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων του «Αλουμίνιον Ελλάδος», κ. Αντιγόνη Κατσανάκη, την τ. πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, κ. Βάλλια Καραβά, την Πρόεδρο του ΣΟΨΥ Βοιωτίας, κ. Καρατσιώλη Ελένη, τους φορείς της πόλης και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς κ. Θάνο Παναγώτα και κ. Στέφανο Γιοβανόσκι για τις υπέροχες μουσικές τους μελωδίες που μας κράτησαν συντροφιά. 

Ευχαριστούμε και το Cyber’s Cafe που για πολλοστή φορά στάθηκε αρωγός στη προσπάθεια μας με τον ζεστό και φιλόξενο χώρο του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.