Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Eκδήλωση με θέμα την «Μητρότητα»

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Κινητή Μονάδα ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου διοργανώνουν την εκδήλωση με θέμα την «Μητρότητα».

📅13 Μαΐου ⏱️19:00 📌 Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΠΑΚΟ Γ. Αξιώτης και του Δήμου Μυκόνου. Προσκεκλημένη ομιλήτρια θα είναι η Α. Χριστοπούλου, Ομότιμη καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και Ψυχαναλύτρια της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας και της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ένωσης. Θα μιλήσει επίσης ο Φώτης Δημητρίου, μαιευτής του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και τη συζήτηση θα συντονίσει το Κλιμάκιο Μυκόνου της ΚΜΨΥ ΕΠΑΨΥ.

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Βορειοανατολικών Κυκλάδων και συγκεκριμένα το Κλιμάκιο Μυκόνου που δραστηριοποιείται στο νησί επί 20 χρόνια, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους,

Σε μια περίοδο κατά την οποία η Μύκονος απασχολεί την επικαιρότητα με δυσάρεστες και αρκετά ανησυχητικές ειδήσεις, θα ήταν αρκετά σημαντικό να φωτιστεί και μια διαφορετική οπτική του νησιού με τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης που έχει στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας και τον ανοιχτό κοινωνικό διάλογο σε έναν τόπο με σημαντικές ψυχοκοινωνικές δυσκολίες και λιγοστές υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΚΜΨΥ μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.epapsy.gr/υπηρεσίες/κινητεσ-μοναδεσ/

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.