Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

9ο Συμπόσιο Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας με τίτλο: «Λειτουργία Κινητών Μονάδων σε μια μεταβαλλόμενη εποχή: εξελίξεις και προκλήσεις»

Η Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας διοργανώνει το 9ο Συμπόσιο Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας με τίτλο: «Λειτουργία Κινητών Μονάδων σε μια μεταβαλλόμενη εποχή: εξελίξεις και προκλήσεις», στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 4-6 Οκτωβρίου του 2024.

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, οι οποίες κατέδειξαν  την αξία του θεσμού των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα, σκοπός του προσεχούς Συμποσίου είναι:

  • Αφενός, να αναδειχθούν πολύτιμες κλινικές εμπειρίες κοινοτικών παρεμβάσεων και να κατατεθούν καλές πρακτικές αλλά και προβληματισμοί σε επίπεδο μεθοδολογίας, αξιολόγησης και τεκμηρίωσης των υπηρεσιών πρόληψης και αποκατάστασης των Κινητών Μονάδων ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.
  • Αφετέρου, να αναζητηθούν προοπτικές αναβάθμισης των υφιστάμενων παρεμβάσεων αλλά και περαιτέρω ενδυνάμωσης των εξυπηρετούμενων κοινοτικών δικτύων, με απώτερο σκοπό τη διαμόρφωση νέων δυναμικών προτάσεων για τη βελτιστοποίηση των πολιτικών της ψυχικής υγείας σε μια περίοδο που οι εξελίξεις μας απασχολούν και μας προβληματίζουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Εγγραφή Ομιλητών έως 15/06 : Φόρμα Συμμετοχής 

Εγγραφή συμμετεχόντων έως 20/07 : Φόρμα Συμμετοχής

Οι εγγραφές είναι Δωρεάν

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ

Κατά την προσέλευσή σας στον χώρο, θα παραλάβετε τον φάκελο του συμποσίου με το σχετικό υλικό και την ατομική ετικέτα ονόματος.

Η ατομική ετικέτα ονόματος είναι απαραίτητη για την είσοδο στους χώρους και των Εργαστηρίων του Συμποσίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ

Μετά την λήξη του Συμποσίου, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των εργασιών, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε ανώνυμα. Οι απόψεις σας είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα σας παρακαλούσαμε να διαθέσετε αυτόν τον χρόνο απαντώντας στα ερωτήματα του ερωτηματολόγιου.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά μετά την συμπλήρωση του ερωτηματολόγιου αξιολόγησης.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι εκπρόσωποι των φορέων που επιθυμούν να υποβάλλουν εργασία θα πρέπει, αφού εγγραφούν (ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

Α. Να αποστείλουν έως τις 15/06/2024 στο  info@epapsy.gr ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ αναφέροντας στο θέμα : ΦΟΡΕΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Τα κείμενα των περιλήψεων δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 250 λέξεις.

Β. Να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2108056920 (Εμμανουέλα Σφακιανάκη, Δε-Πα: 09:00 – 17:00) για να εξασφαλίσουν την εγγραφή τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναμένεται σύντομα


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αναμένεται σύντομα


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα παρακάτω καταλύματα για να επωφεληθείτε από μειωμένες τιμές:

TIMES ELEGANT ROOMS

https://timessyros.reserve-online.net/

HERMES HOTEL

https://www.hermes-syros.com/el/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AE%CF%82.htm

ΝΗΣΙ LUXURY APPARTMENTS

https://nisi-apartments.gr/

MY LITTLE SUITES

https://www.mylittlesuites.gr/

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.