Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

8ο Συμπόσιο του Πανελληνίου Δικτύου Κινητών Μονάδων στην Αλεξανδρούπολη

Η παρουσία της ΕΠΑΨΥ στο 8ο Συμπόσιο του Πανελληνίου Δικτύου Κινητών Μονάδων στην Αλεξανδρούπολη στις 17-18/11/2023 πραγματοποιήθηκε με:


1) κεντρικό ομιλητή τον κ. Στυλιανίδη, ομότιμο καθ. Κοινοτικής Ψυχιατρικής, Ιδρυτή και Επ. Πρόεδρο της ΕΠΑΨΥ – Ψυχαναλυτή που αναφέρθηκε στις «Προκλήσεις της Κοινοτικής Ψυχιατρικής μπροστά στην αβεβαιότητα της μετανεωτερικότητας -Ο ρόλος των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα».
2) τον κ. Βάσσο, Κλινικό Ψυχολόγο MSc. Επ. Υπεύθυνο ΚΜΨΥ ΒΑ Κυκλάδων – υπ. Ψυχαναλυτή, με αναφορά στο Αποτύπωμα της Πανδημίας στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας στον ενήλικο πληθυσμό των Κυκλάδων με δεδομένα από την ΚΜΨΥ ΒΑ Κυκλάδων
3) την κα Γκιρλέμη, Κλινική Ψυχολόγο PhD(c) που παρουσίασε τις Υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους από την ΚΜΨΥ ΒΑ Κυκλάδων

Η συμμετοχή στο Συμπόσιο, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή των ΚΜΨΥ της Ελλάδας, οδήγησε σε παραγωγικό διάλογο και συμπεράσματα βελτίωσης και επικαιροποίησης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας καθώς και προτάσεων/παρεμβάσεων που συντονισμένα χρειάζονται να γίνουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.