Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
[kdmfi_featured_image_shortcode]

Ενημερωτική δράση του Κέντρου Ημέρας «ΕλπιΖώ» στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ”

Το Κέντρο Ημέρας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής «ΕλπιΖώ» Αθήνας της ΕΠΑΨΥ επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ” και πραγματοποίησε δράση διασύνδεσης και ενημέρωσης για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Μιλήσαμε για τα είδη των διατροφικών διαταραχών, τις ενδείξεις που πρέπει να προσέξουμε και τη σημασία της έγκαιρης παρέμβασης, παρουσιάζοντας παράλληλα τις υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φιλοξενία και τη συνεργασία.

Το Κέντρο Ημέρας «ΕλπιΖώ» της ΕΠΑΨΥ παρέχει δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες για άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχές πρόσληψης τροφής. Αν εσύ ή κάποιος δικός σου χρειάζεται υποστήριξη, επικοινώνησε μαζί μας.

👉 “ΕλπιΖώ” Αθήνας 📞 2110016803 📧 elpizo.ath@epapsy.gr

👉 “ΕλπιΖώ” Θεσσαλονίκης 📞 2314071600 📧 elpizo.skg@epapsy.gr

* Η λειτουργία του Κέντρου Ημέρας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής «ΕλπιΖώ» Αθήνας συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο