Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR
Η ΕΠΑΨΥ στο πλευρό των πυρόπληκτων

Η ΕΠΑΨΥ στο πλευρό των πυρόπληκτων

Κλιμάκια επαγγελματιών της ΕΠΑΨΥ, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Αργώ», βρίσκονται στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές συμπολιτών μας.

• Κλιμάκιο επαγγελματιών του Κέντρου Ημέρας «Franco Basaglia»της ΕΠΑΨΥ επισκέφθηκε φιλοξενούμενους στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι. Οι επαγγελματίες της ΕΠΑΨΥ άκουσαν και συνομίλησαν με πληγέντες. Αναδύθηκε η ανάγκη μακρόπνοης και οργανωμένης ψυχοκοινωνικής στήριξης, ειδικά όσο «κάθεται» η σκόνη της πυρκαγιάς και ξεκινά η ψυχική επεξεργασία των όσων έζησαν.

• Κλιμάκιο επαγγελματιών των στεγαστικών μονάδων της ΕΠΑΨΥ στην Εύβοια βρίσκεται στο πεδίο για διανομή αγαθών, εκτίμηση αναγκών και παροχή βοήθειας. Η Εύβοια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Εταιρείας, καθότι εκεί δημιουργήθηκαν οι πρώτοι ξενώνες στο ξεκίνημα της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης στην Ελλάδα. ΕΠΑΨΥ και τοπική κοινότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με όρους κοινωνικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

• Σε 24ωρη λειτουργία είναι η Γραμμή Βοήθειας 10306, προσφέροντας ψυχολογική στήριξη και καταγραφή αναγκών.

• Μην ξεχνάτε τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η ΕΠΑΨΥ θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας όσο αυτό χρειαστεί, με γνώμονα τις ανάγκες τους, πάντα σε συνεργασία με τους κρατικούς και τοπικούς φορείς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.