Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Εγκαίνια Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση “ΠΝΟΕΣ Ath”

Τα εγκαίνια της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση “ΠΝΟΕΣ Ath”θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 48, Μαρούσι.

Η Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης θα παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες που βιώνουν για πρώτη φορά ψυχωσικό επεισόδιο, όπως και στις οικογένειές τους. Ο σκοπός της λειτουργίας της μονάδας είναι να απευθυνθεί με την πολυκλαδική ομάδα της στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες ανάγκες που μπορεί να παρουσιάσει ένα άτομο με πρώτο ψυχωσικό επεισόδιο.

Τη λειτουργία της Μονάδας θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, και η Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων, κα. Ζωή Ράπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση των Μονάδων Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το ενημερωτικό έντυπο εδώ.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.