Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Τα βιωματικά εργαστήρια του «Μίλα! It’s OK» στη Λαμία

Είναι ΟΚ να μιλάμε ανοιχτά για την ψυχική μας υγεία. Είναι ΟΚ να αναζητούμε υποστήριξη από φίλους, συγγενείς ή επαγγελματίες, όταν δεν είμαστε ΟΚ. Το να μιλάμε ανοιχτά για τους αγώνες μας είναι σημάδι δύναμης, όχι αδυναμίας.

Τα βιωματικά εργαστήρια του «Μίλα! It’s OK» βασίζονται ακριβώς σε αυτή την πεποίθηση και παρέχουν ποικίλους τρόπους έκφρασης, επικοινωνίας και υποστήριξης, αξιοποιώντας τη μουσική, την τέχνη και τον διάλογο για την εξερεύνηση και την έκφραση πολύπλοκων συναισθημάτων.

Μουσικοκινητική, urban street art, art therapy, δραματοθεραπεία, βιωματικό εργαστήριο και ομάδα χαλάρωσης, όλα τους αποτελούν μέρος μια ολοκληρωμένης προσέγγιση που αντιμετωπίζει την ψυχική υγεία μέσω διαφόρων καλλιτεχνικών, εκφραστικών και εκπαιδευτικών μέσων.

Το Brave Talk (μέρος του Brave Together by Maybelline NY), μας καθοδήγησε σχετικά με τον τρόπο έναρξης συζητήσεων με νέους που α­ντιμετωπίζουν ψυχικές δυσκολίες και μας προσέφερε τα εργαλεία για να τους υποστηρίξουμε αποτελεσματικά.

Η πολυδιάστατη προσέγγιση των εργαστηρίων προάγει τη σημασία της συζήτησης για την ψυχική υγεία, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και τη συμβολή σας. Και φυσικά ευχαριστούμε τους καταπληκτικούς ειδικούς μας, η εμπειρία και το πάθος των οποίων μετέτρεψαν τα εργαστήρια σε μια μοναδική εμπειρία!

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.