Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και δράσεις υποστήριξης των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Βιώνουμε ξανά μια ανείπωτη τραγωδία. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη και η υποστήριξη είναι αναγκαίες για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βιώνουν τον εφιάλτη της απόλυτης καταστροφής.

Ομάδες της ΕΠΑΨΥ από το Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Τρικάλων, το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας και τη Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση έχουν μεταβεί στη Καρδίτσα και παρέχουν υποστήριξη στους πληγέντες υπό τον συντονισμό της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχικής Υγείας Αργώ.

Οι ομάδες συμμετέχουν σε κατ ‘οικον επισκέψεις με στόχο την καταγραφή των βασικών αναγκών των κατοίκων. Μοιράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης όπως καθαριστικά και εσώρουχα, που αγοράστηκαν με τη συνδρομή των εργαζομένων του Οικοτροφείου Τρικάλων καθώς και έπειτα από έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας στη Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση ΠΝΟΕS SKG στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, εγκρίθηκε η δημιουργία κλιμακίου στη Λάρισα από την ΕΠΑΨΥ που ενισχύει τις δράσεις του υπάρχοντος Κέντρου Ημέρας. Απόφαση

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.