Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Προβολή ταινίας και συζήτηση σχετικά με την έμφυλη βία

Με ιδιαίτερη χαρά, προσκαλούμε τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς της Κιμώλου στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 2 Αυγούστου, στην Πλατεία Σωτήρος, 21.0-23.00, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων» “Έμφυλη Βία: Μην Προσπερνάς”.

🔸 Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κιμώλου, κ. Βεντούρης Κωνσταντίνος και εκπρόσωποι του Κέντρου Κοινότητας Π.Ε. Μήλου.

🔸 Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες γύρω από την Έμφυλη Βία» από την Αριστέα Γκιρλέμη, Κλινική Ψυχολόγο, Msc, PhD(c), Eκπαιδεύτρια, μέλος της Εκπαιδευτικής Ομάδας Έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στα νησιά των Κυκλάδων».

🔸 Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με την προβολή της ταινίας “Αρκετά!” η οποία θίγει το θέμα της έμφυλης βίας.

🔗 Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σύνδεσμο:

https://bit.ly/kimolosevent

ℹ️ Το έργο «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του SolidarityNow, στοχεύει στην εκπαίδευση του πληθυσμού των Κυκλάδων σε θέματα ισότητας των φύλων, καθώς και στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη φύση, διασπορά και έγκαιρη πρόληψη περιστατικών έμφυλης βίας.

ℹ️ Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: https://gbvcyclades.epapsy.gr/

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.