Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 7ου BioMechanical festival!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 7ου Bio-Mechanical festival το οποίο διοργανώνεται από το Θέατρο Χαλκίδας στο Κόκκινο Σπίτι!

«Συνηθίζουμε να αντικρίζουμε τον κόσμο της ψυχικής υγείας με μια ματιά προκαθορισμένη, με οριοθετημένη από πριν εστίαση και βάθος. Έτσι, ως αποικιοκράτες του βλέμματος, δεν περιμένουμε τίποτα άλλο πέρα από την επαλήθευση της θέσης και της προσδοκίας μας. Πως είναι, όμως, αυτό που περιμένεις να δεις να σε κοιτάζει το ίδιο; Να αντιστρέφεται η σχέση θεατή-φωτογραφικού υποκειμένου;»

Στα εγκαίνια παρουσιάστηκε θεατρικό δρώμενο με το θέατρο «Περί Τεχνών» υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της σκηνοθέτιδας Ιωάννας Μερκουριάδου. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Εύβοιας της ΕΠΑΨΥ με την εκδήλωση με το τίτλο «Βλέμμα» η οποία περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής με την καθοδήγηση της εικαστικού Μαρία Χρυσού, έκθεση φωτογραφίας με τον φωτογράφο Θοδωρή Νικολάου και εργαστήρια art therapy με την Εύα Ταυρή.

Σας περιμένουμε καθημερινά, έως και την Τρίτη 25 Ιουλίου, στις 10:00-13:00 & 18:00-21:00, στο Κόκκινο Σπίτι. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.