Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Ημερίδα στην Άνδρο με θέμα «Εφηβεία και Διαδίκτυο: Καλές πρακτικές για την πρόληψη της εμφυλης βίας»

Σας προσκαλούμε σε Ημερίδα στην Άνδρο με θέμα «Εφηβεία και Διαδίκτυο: Καλές πρακτικές για την πρόληψη της εμφυλης βίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί:

📅 24/03/2024 ⏱️ 19:30-21:30 📌 ΕΠΑ.Λ. Άνδρου – Νικόλαος Αλεξάνδρου Καΐρης, Συνεδριακή αίθουσα (Χώρα Άνδρου)

Δηλώσεις συμμετοχής | Πρόγραμμα ημερίδας

Την ημερίδα θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος της Άνδρου, κ. Θεοδόσης Σουσούδης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ενώ θα υπάρξουν παρεμβάσεις από τους εφήβους και τους γονείς και εκπαιδευτικούς, κατοίκους της Άνδρου που συμμετείχαν στα εργαστήρια συνδημιουργίας animation video με θέμα την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην εκπαιδευτική κοινότητα.

H Ημερίδα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στις Κυκλάδες».

Το έργο «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του SolidarityNow, στοχεύει στην εκπαίδευση του πληθυσμού των Κυκλάδων σε θέματα ισότητας των φύλων, καθώς και στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη φύση, διασπορά και έγκαιρη πρόληψη περιστατικών έμφυλης βίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.