Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Εγκαίνια Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση “ΠΝΟΕΣ SKG”

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τελετή εγκαινίων της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση “ΠΝΟΕΣ SKG”, που είχε αναβληθεί λόγω της κήρυξης τριήμερου εθνικού πένθους μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, μετατίθεται για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 12:00 μ.μ., στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 93, Θεσσαλονίκη.   

Τη λειτουργία της Μονάδας θα εγκαινιάσει ο Υφυπουργός Υγείας, αρμόδιος για θέματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες που βιώνουν για πρώτη φορά ψυχωσικό επεισόδιο, όπως και στις οικογένειές τους. Ο σκοπός της λειτουργίας της μονάδας είναι να απευθυνθεί με την πολυκλαδική ομάδα της στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες ανάγκες που μπορεί να παρουσιάσει ένα άτομο με πρώτο ψυχωσικό επεισόδιο.      

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτή την ιστορική στιγμή για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας για την παροχή ποιοτικών ολιστικών υπηρεσιών κοινοτικής ψυχιατρικής φροντίδας και να ενημερωθείτε για τους στόχους και τις υπηρεσίες της νέας μονάδας ψυχικής υγείας. Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει να δοθεί μεγαλύτερη προβολή στη σημασία της έγκαιρης παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας.      

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση των Μονάδων Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση, παρακαλούμε δείτε το συνημμένο ενημερωτικό έντυπο εδώ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στα εγκαίνια μας.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.