Πρόσκληση σε διαδικτυακό workshop για δημοσιογράφους, 15/12/2022: Διαχείριση και προβολή θεμάτων που αφορούν την κατάθλιψη

Πρόσκληση σε διαδικτυακό workshop για δημοσιογράφους, 15/12/2022: Διαχείριση και προβολή θεμάτων που αφορούν την κατάθλιψη

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EAAD-Best ενάντια στην κατάθλιψη και την αυτοκτονική συμπεριφορά –που εφαρμόζεται πιλοτικά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την ΕΠΑΨΥ, σε 4 δήμους των Β. Προαστίων (Μαρούσι, Ηράκλειο Αττικής, Λυκόβρυση-Πεύκη, Μεταμόρφωση) και στις Κυκλάδες, στα νησιά Πάρος και Αντίπαρος– διοργανώνει workshops που απευθύνονται σε δημοσιογράφους.

 

Στόχος είναι να δοθούν κατευθυντήριες οδηγίες για τη διαχείριση και προβολή θεμάτων που αφορούν την κατάθλιψη, αλλά και οδηγίες σχετικά με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας.

 

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, 11:00-12:30, δωρεάν.

 

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο εκπαιδευτικό είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο link που ακολουθεί: https://forms.office.com/r/2e0F26buck.

 

Σε περίπτωση που το σεμινάριο σας ενδιαφέρει αλλά δεν μπορείτε να το παρακολουθήσετε τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ενημερώστε μας, καθώς θα επαναληφθεί με τη νέα χρόνια.

 

Μπορείτε ελεύθερα να το διαδώσετε σε συναδέλφους σας που ίσως να τους ενδιαφέρει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας αλλά και να παρακολουθήσετε το βίντεο ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη, στο οποίο συμμετέχει ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

 

Ενημερωτικός ιστότοπος:

https://ifightdepression.com/gr/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE

 

Βίντεο ευαισθητοποίησης:

https://www.youtube.com/watch?v=rKBd1tzt5Fo&t=64s