29/06/2017 Δελτίο Τύπου ημερήσιας εκδρομής Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής της ΕΠΑΨΥ στο Σούνιο και το Λάυριο

29/06/2017 Δελτίο Τύπου ημερήσιας εκδρομής Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής της ΕΠΑΨΥ στο Σούνιο και το Λάυριο

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, το προσωπικό και τα μέλη του Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), διοργάνωσαν ημερήσια εκδρομή με προορισμό το Σούνιο και το Λαύριο.

Στην εκδρομή συμμετείχαν 24 μέλη του Κέντρου Ημέρας, 6 επαγγελματίες ψυχικής υγείας και η συντονίστρια της δομής κα Δήμητρα Πανουτσοπούλου. Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, συγκεκριμένα στο Ναό του Ποσειδώνα, έδωσε στα μέλη τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τον επιβλητικό Ναό και να πιουν τον καφέ τους, απολαμβάνοντας την θέα.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με μεσημεριανό γεύμα στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου τα μέλη μαζί με το προσωπικό γευμάτισαν και διασκέδασαν χορεύοντας σε νησιώτικους ρυθμούς. 

Ο ενθουσιασμός και το αμείωτο ενδιαφέρον όλων των μελών, εκφράζουν την επιθυμία για συμμετοχή σε ανάλογες δράσεις, που προωθούν την επαφή τους με την κοινωνική και πολιτιστική ιστορία της χώρας, αποτελώντας ταυτόχρονα αφορμή για αλληλεπίδραση, ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση.