26/05/2017 Κείμενο των μελών και του προσωπικού για το 2ο Πανελληνιο Τουρνουά Μπασκετ ληπτων υπηρεσιών ψυχικής υγείας στις 27/5/2017

26/05/2017 Κείμενο των μελών και του προσωπικού για το 2ο Πανελληνιο Τουρνουά Μπασκετ ληπτων υπηρεσιών ψυχικής υγείας στις 27/5/2017

Αγαπητοί/ες κύριοι/ες,

Παρακαλούμε θα θέλαμε την προσοχή σας καθώς αυτό το Σάββατο 100 άτομα απο όλη την Ελλάδα που ταλαιπωρούνται εδώ και χρόνια με την ψυχική ασθένεια έχουν κάτι πολύ σημαντικό να μας πουν.
 
 
Σας προωθώ ένα κειμενάκι που ετοίμασαν τα μέλη μας και το προσωπικό ,για το τουρνουά του Σαββάτου. Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου.Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πατούλης καθώς και προσωπικότητες απο τον χώρο του Αθλητισμού.
Διαβάστε το και αν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει να προβάλλετε είμαστε στην διάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε μαζί αυτό το τόσο σημαντικό μήνυμα:
 
“Οπως πολύ επιτυχημένα είπε πρόσφατα κάποιος σχολιαστής, το μπάσκετ  είναι το πιο επιτυχημένο εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας, τουλάχιστον στην Ευρώπη τα τελευταία περίπου 25 χρόνια. Θέλοντας κι εμείς εδώ στο Κέντρο Ημέρας της ΕΠΑΨΥ να συμβάλουμε στο ισοζύγιο πληρωμών της Ελλάδας, διοργανώνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το πιο πετυχημένο πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ.  Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμο Αμαρουσίου, στηριζομενοι σε ευγενείς και γενναιωδορους χορηγούςείμαστε έτοιμοι  και φέτος να βάλουμε περισσότερα και πιό εντυπωσιακά τρίποντα στο στίγμα. Το στίγμα που πονάει πιό πολύ απο οποιαδήποτε ψυχική διαταραχή.
 
Ελάτε να χειροκροτήσετε τις ομάδες ωφελουμενων υπηρεσιών ψυχικής υγείας  που θα συμμετέχουν στο τουρνουά αντιπροσωπεύοντας μονάδες και οργανώσεις  ψυχικής υγείας απο την Αττική και άλλα μέρη της χώρας. Οι μάχες προβλέπονται επικές. Εξάλλου οι παίκτες ξέρουν καλά τι σημαινει μάχη. Μάχη ενάντια στο στίγμα, ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό, ενάντια στα βασανιστικά συμπτώματα της ψυχικής διαταραής. Μάχη για αξιοπρέπεια. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα χρειαστεί να δώσουν μάχη και με την διαιτησία. 
 
Ελάτε. Σας περιμένουμε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι (50μ από τον ηλεκτρικό σταθμό)  Το τουρνουά θα αρχίσει στις 17:30 και θα τελειώσει στις 20:30.”