24/05/2019 Δελτίο Τύπου 42ο Φεστιβάλ Παιδιού συμμετοχή Οικοτροφείου & Π.Δ. Λυκόβρυσης

24/05/2019 Δελτίο Τύπου 42ο Φεστιβάλ Παιδιού συμμετοχή Οικοτροφείου & Π.Δ. Λυκόβρυσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Οικοτροφείο και το Προστατευόμενο Διαμέρισμα Λυκόβρυσης (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) συμμετείχε και φέτος στο 42ο Φεστιβάλ Παιδιού με θέμα “Μια γειτονιά, μια παρέα με χρώματα και μουσική”, που διοργάνωσε με επιτυχία το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, στις 10, 11 & 12/05.

Καθ’ όλη  τη διάρκεια του τριημέρου η Μονάδα είχε ενημερωτικό περίπτερο και παράλληλα πραγματοποίησε τρείς δράσεις με τη συμμετοχή γονέων, παιδιών, επαγγελματιών ψυχικής υγείας και ληπτών: διαδραστικό δρώμενο στην κεντρική σκηνή «Παίξε στο ρυθμό», εργαστήρι κατασκευής κούκλας «Φτιάχνω το παιχνίδι μου» και διαδραστικό δρώμενο στην κεντρική σκηνή «Προχωράω μαζί σου».

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου (εθελόντρια Μονάδας) και την κ. Μαρία Μαρίνου (μέλος της θεραπευτικής ομάδας της Μονάδας) για το συντονισμό και τη διενέργεια των δράσεων. Επίσης τους φιλοξενούμενους και τα μέλη της Θεραπευτικής Ομάδας Δημήτρη Μεσσαλά, Μαρία Λιακέα, Αγγελική Παπαλάμπρου, Βαρβάρα Συνοδινού, Λάμπρο Κωτσίνη, Σταυρούλα Σιμωτά, Σταυρούλα Ψάνη, Δέσποινα Χρηστάκη, Μαρία Πίμπα, Ειρήνη Bondarenko, Ιωσηφίνα Σταυροπούλου και Ειρήνη Χάιδου για την ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης για τη πρόσκληση και την καλή συνεργασία.