17/12/2018 Δελτίο Τύπου για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

17/12/2018 Δελτίο Τύπου για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Για πρώτη χρονιά όλες οι Μονάδες του Φορέα ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου. Με την πολύτιμη υποστήριξή του, βρεθήκαμε σε ένα όμορφο χώρο που φιλοξένησε τις χειροποίητες δημιουργίες των φιλοξενούμενων ατόμων των μονάδων. Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Σταθόπουλος Γιάννης, μας τίμησε με την παρουσία του και μας χαροποίησε με το ενδιαφέρον που επέδειξε για το έργο του Φορέα μας.

Οι παράλληλες δράσεις κέρδισαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και άφησαν σε όλους μια ξεχωριστή ανάμνηση. Face painting, ταχυδακτυλουργικά, εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών, mix media και πολλές ακόμη δραστηριότητες στόλισαν ακόμη περισσότερο την εκδήλωση.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Το Δήμο Αγίας Παρασκευής για την άριστη συνεργασία μας, καθώς και τους χορηγούς μας που με τόση ευαισθησία αγκάλιασαν την εκδήλωση αυτή.

Ευχόμαστε σε όλους η νέα χρονιά να προσφέρει ότι καλύτερο! Χρόνια Πολλά σε όλους!