11/12/2019 Δελτίο Τύπου για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΠΑΨΥ στον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια

11/12/2019 Δελτίο Τύπου για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΠΑΨΥ στον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποίησε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της στον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια.

Οι φιλοξενούμενοι όλων των Μονάδων εκφράστηκαν με τον πιο δημιουργικό τρόπο, προσφέροντας στο προσωπικό του Ομίλου ΕΛΠΕ την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια ευφάνταστη παλέτα χριστουγεννιάτικων κατασκευών. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, οι οποίες συμβάλλουν στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ατόμων.

Εκ μέρους του Δ.Σ., των εξυπηρετούμενων και του προσωπικού της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο ΕΛΠΕ για τη ζεστή φιλοξενία και την ευαισθησία με την οποία αγκάλιασε το έργο μας και να ευχηθούμε Καλές Γιορτές, με υγεία και ελπίδα.


Απεικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά: Η κα. Εύη Μάργαρη Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων της ΕΠΑΨΥ, η κα. Νατάσα Σοφιανίδου Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ανεύρεσης Πόρων της ΕΠΑΨΥ, η κα Μαρία Βελισσάρη Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων και Εφοδιασμού ΕΛΠΕ, ο κ. Ιωάννης Παπαθανασίου Πρόεδρος ΔΣ της ΕΛΠΕ, η κα Ράνια Σουλάκη Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου ΕΛΠΕ, η κα Διαμάντω Μάτσα από την ΑΜΥΜΩΝΗ, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδώρου Υποδιευθυντής Τμήματος Επιβεβαίωσης & Εκκαθάρισης Συναλλαγών ΕΛΠΕ, η κα Φανή Λιώρη στέλεχος ΕΛΠΕ και η κα Άννα Μητσάκου από το ΠΕΚ/ΑμεΑ.


Απεικονίζονται από αριστερά η κα. Αθηνά Μπουρτσάλα εκπρόσωπος ΕΚΕ του Ομίλου ΕΛΠΕ, η κα. Νατάσα Σοφιανίδου Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ανεύρεσης Πόρων της ΕΠΑΨΥ, ο κ. Σοφοκλής Δανασσής εκπρόσωπος ΕΚΕ του Ομίλου ΕΛΠΕ, η κα. Εύη Μάργαρη Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων της ΕΠΑΨΥ και η κα. Ελίνα Ράπτη εκπρόσωπος ΕΚΕ του Ομίλου ΕΛΠΕ.


Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες φιλοξενούμενων ατόμων των Μονάδων της ΕΠΑΨΥ.


Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες φιλοξενούμενων ατόμων των Μονάδων της ΕΠΑΨΥ.