1.12.2018 Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης “Ψυχικές Αντανακλάσεις”

1.12.2018 Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης “Ψυχικές Αντανακλάσεις”

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εικαστική έκθεση διοργανώνουν τα Οικοτροφεία Χαλκίδας και Ερέτριας της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. με τίτλο «Ψυχικές Αντανακλάσεις».

 


Η έκθεση φιλοξενείται στο «Κόκκινο Σπίτι» Χαλκίδας, περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας και εργαστήρια και θα διαρκέσει ως τις 6 Δεκεμβρίου 2018 με ελεύθερη είσοδο.
Οι ένοικοι και το προσωπικό των Μονάδων θέλουν να ευχαριστήσουν τις καλλιτέχνιδες κ. Κατερίνα Στούπα και Εύα Ταυρή για την συνεργασία τους.

 

 


Στα εγκαίνια της έκθεσης, με αφορμή και τον εορτασμό των 30 ετών λειτουργίας της ΕΠΑΨΥ, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Χονδρός απένειμε τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τον ίδιο και την Μητρόπολη εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. και των εργαζομένων για την πολυετή -ηθική και υλική- στήριξη προς τις μονάδες της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στην Εύβοια.
Στην λιτή εκδήλωση συμμετείχαν και ο Βουλευτής Ευβοίας Γ. Ακριώτης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας Δ. Αναγνωστάκης