01/10/2019 Δελτίο Τύπου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Οικοτροφείο Λυκόβρυσης

01/10/2019 Δελτίο Τύπου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Οικοτροφείο Λυκόβρυσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για λήπτες υπηρεσιών, μέλη οικογενειών και επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας. Ήταν μια διοργάνωση του Οικοτροφείου και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος Ε.Π.Α.Ψ.Υ. Λυκόβρυσης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης “Αθηνά” Μαγκουφάνας 2004 και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Η αθλητική αυτή διοργάνωση συνδυάστηκε με τον φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας (10 Οκτώβρη). Κεντρικό μήνυμα αποτελεί αυτή ακριβώς η “συν-πόρευση”, η “συν-αλλαγή”, η “συμμαχία” ληπτών υπηρεσιών, οικογενειών, επαγγελματιών ψυχικής υγείας και Κοινότητας ως κεντρική και πλέον αποτελεσματική πρακτική στην άσκηση της σύγχρονης Κοινοτικής Ψυχιατρικής.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 40 αθλητές απο 15 Μονάδες παροχής Υπηρεσιών Κοινοτικής Ψυχικής Υγείας της Αττικής και κυρίως του Βορείου Τομέα. Έλαβα χώρα τουλάχιστον 70 παιχνίδια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ενώ παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς ακόμη να έρθουν σε πρώτη επαφή με το άθλημα.
Στο γήπεδο παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Βόρειας Αττικής, μέλη της Υπηρεσίας εθελοντών του Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, τους συνδιοργανωτές φορείς, τους φορείς που στήριξαν τη δράση, τους εθελοντές.