Για το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου καλέστε εδώ
Για το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας καλέστε εδώ
Για τις Κινητές Μονάδες ΒΑ και Δ Κυκλάδων καλέστε εδώ
Για το πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων καλέστε εδώ
Previous
Next
EPAPSY_LOGO_GR

Συνάντηση εργασίας Δικτύου FOSTREN, Κ.Η. «FRANCO BASAGLIA» – ΕΠΑΨΥ, 07.03.2023

Η ελληνική ομάδα του δικτύου FOSTREN την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, στο Κέντρο Ημέρας «Franco Basaglia» της ΕΠΑΨΥ, ώρες 11:45-16:00, διοργανώνει συνάντηση εργασίας με στόχο την προώθηση της καλύτερης κατανόησης των παρεμβάσεων για τον περιορισμό των ακούσιων νοσηλειών και εγκλεισμών, καθώς και τη γνωστοποίηση των υπαρχουσών καλών πρακτικών στο πεδίο της παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Το έργο FOSTREN (Fostering and Strengthening Approaches to Reducing Coercion in European Mental Health Services) στοχεύει στη δημιουργία ενός βιώσιμου, διεπιστημονικού δικτύου ερευνητών και επαγγελματιών με σκοπό τη μείωση του βαθμού της χρήσης περιοριστικών μέτρων, καταναγκασμού και πειθαναγκασμού σε νοσοκομειακά πλαίσια καθώς και σε υπηρεσίες, κοινοτικής ή μη, ψυχικής υγείας.

Η διάρκεια υλοποίησής του είναι τέσσερα (4) έτη (2020-2024) και το εταιρικό σχήμα αποτελείται από 30 κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Συντονιστές της δράσης στην Ελλάδα είναι οι κ.κ. Αθανάσιος Δουζένης, καθηγητής Ψυχιατρικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, και Στέλιος Στυλιανίδης, ομ. καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, οι οποίοι, μαζί με την κ. Παναγιώτα Μπαλή, ψυχολόγο, MSc., υπ. διδάκτορα Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, έχουν την ευθύνη της συνάντησης εργασίας της 7ης Μαρτίου 2023.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της συνάντησης εργασίας με τους εισηγητές και τα θέματα των ομιλιών τους, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω zoom στο ακόλουθο link:

https://us02web.zoom.us/j/88361574386?pwd=U2hFZS9PZ1ZmNWx5UXBGeTZ2U3JkUT09

Περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο FOSTREN:


Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.